Välkommen till Jenny Samuelsons träningslogg, Dietupplägg, råd och tankar.


Kosttillskott som jag använder

De dagar jag tränar innan fruktost startar jag dagen med Inositol (Fairing). Inositol är ett vitamin som förstärker kontakten mellan nerv och muskel. Dessutom ökar vätsketrycket i cellen vilket ger musklerna en anabol signal. Inositol är mest känt som ett B-vitamin med fettförbrännande egenskaper.

Två gånger om dagen tar jag sammanlagt tre kapslar Trib 70 (Fairing). Tribulus terrestis påverkar kroppens egen hormonproduktion och påverkar välbefinnande, hälsa och sexlust positivt. Trib har i tester visat att kunna öka mängden cirkulerande hormoner i kroppen (bland annat testosteron).

Självklart tar jag också Omega 3, nio kapslar om dagen under diet.

Två gånger om dagen dricker jag Optimum Nutritions Whey 100 % som är ett hydrolyserat protein. Hydrolyserat betyder att de långa kedjorna av aminosyror i proteinet delats till kortare kedjor. Eftersom kroppen måste bryta ner proteinet till enskilda aminosyror innan de kan gå ut i blodet och nå musklerna tas ett hydrolyserat protein upp mycket fortare än ett vanligt protein. Det hydrolyserade proteinet är framförallt användbart direkt innan och efter ett träningspass. Förutom det snabba upptaget har hydrolyserat protein en annan fördel. Det är mycket lättsmält och snällt mot känsliga magar.

Innan jag går till sängs dricker jag en Slow  Protein (Fairing) drink. Det är ett protein med långsamt upptag som därmed förhindrar muskelnedbrytning och med fördel kan användas under diet.


Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: