Välkommen till Jenny Samuelsons träningslogg, Dietupplägg, råd och tankar.


Det händer mycket på en månad
april 20, 2010, 1:08 e m
Filed under: Uncategorized

Bilden ovan föreställer vår nyanställda tjej Linda där hon visar sin bästa sida 😉

Fy skäms på mig! Det är en månad sedan jag bloggade senast. Sedan dess har Steve Maxwell varit här, vi har varit i Stockholm och hållit utbildning på Planet Fitness, jag har fyllt 37 år (jisses vad jag börjar bli gammal!) och vi har haft en Motalautbildning. Nästa helg ska vi ha vår första Instruktör II utbildning. Under två dagar ska vi svettas och prata om allt från Girevoy sport till idrottsnutrition. Det ska bli riktigt kul! Anki Sundin kommer hit och håller i nutritionsdelen, en riktigt duktig och förbaskat trevlig tjej.

Efter kommande helg är vi lediga en helg innan vi åker till Norge och helgen därefter kommer Josh Henkin hit. Henkin är sandsäcksguru som lär ut på ett enkelt och funktionellt sätt. Det är en ödmjuk kille med många goda träningsidéer. Sedan är vi faktiskt nästan lediga helgen den 22 och 23 maj undantaget en halv prova på dag under lördagen. Dessa teknikdagar brukar vara fullsatta och mycket uppskattade. Kostar ingenting och under två och en halv timme går vi igenom grunderna för kettlebellträning med fokus på svingen och clean. Helgen därefter åker vi till Åre för att vara med på Workout Åre och så vidare. Vi är bokade fram i december vilket förstås är jättekul. Det rullar på allt snabbare och i december kommer vi att vara med på Allt för hälsa mässan med massor av roliga aktiviteter men det återkommer jag till vid senare tillfälle.

Det enda negativa med att jobba på helgerna är att vi missar ledig tid med barnen. Vi försöker ta igen det genom att hämta tidigare på dagis och fritids i veckorna men ibland gör det ont i mammahjärtat när båda hänger om halsen och frågar varför mamma och pappa måste ”jobba jäääämt”. Under sommaren ska de dock vara hemma i sex veckor plus att vi åker iväg tillsammans de två första veckorna i augusti. Jag hoppas att det kompenserar våra många arbetshelger. Snart är de så stora att de kan följa med oss på våra resor men jag har en känsla av att de ganska snart kommer att tycka att det är ganska tråkigt 😉

Mycket kommer att hända i vårt gym efter sommaren men det är en så länge lite av en hemlis… Snart ska dessutom Spartan Beach 2010 tävling avgöras. Ni som deltar, lägg in slutspurten! Den första maj är slutdatum.

På återseende!


Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: