Välkommen till Jenny Samuelsons träningslogg, Dietupplägg, råd och tankar.


Göteborg – ”vilka goa gubbar”
mars 8, 2010, 10:58 f m
Filed under: Uncategorized

Under lördagen och söndagen befann vi oss i Göteborg. Under dessa dagar körde vi Spartan Kettlebell Foundation och Spartan Kettlebell Instruktör I med ett suveränt gäng. Det var en härlig stämning och alla lärde sig snabbt. Vi hade dessutom förmånen att få ha Markel Thylefors på plats som hjälpinstruktör. Markel är den första Girevoy Sport tävlande i Sverige och han har unika kunskaper om tävling och träning inför tävling.

Det är fatiskt sant som det är sagt att göteborgare är ett trevlig folk. Inte blev det sämre av att utbildningen förlagts på St Jörgen Park med ett underbart hotell och spa. Förbaskat trevlig personal och god mat! Jag hoppas verkligen att vi kommer tillbaka dit inom en snar framtid.

Gruppen lärde sig som sagt fort och efter ett par timmars tragglande hade de allra flesta fått svingen att sitta. Andningen, nacken, axlar och armar samt leg drive var våra ledord och tusentals repetitioner senare såg det riktigt bra ut. Clean, jerk och snatch gick betydligt fortare att få in och hemligheten ligger i svingen, sitter den så är inte resten så svårt.

Det är verkligen en förmån att få komma ut och träffa andra kettlebellentusiaster. Enda nackdelen är att vi måste vara borta från våra barn. När vi kom hem igår kväll låg de redan och sov men i morse blev det kramkalas. I eftermiddag ska barnen och jag titta på Upp, vi har redan sett den på bio för ett tag sedan men Upp är faktiskt en barnfilm som är värd att ses igen.

Nu ska jag ta med mig hunden ut på en promenad. Det är ingen underdrift att säga att jag längtar efter våren…

På återseende!


Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: