Välkommen till Jenny Samuelsons träningslogg, Dietupplägg, råd och tankar.


Tisdag tjoho!
februari 16, 2010, 8:58 f m
Filed under: Uncategorized

Idag är det tisdag och massor av skoj väntar. På lunchen blir det ett kortare kettlebellpass, på kvällen ett längre pass och direkt efter det styrketräning. Däremellan sitter jag vid min dator och skriver på den nya Bulgarian Training Bag manualen. Om några veckor hålls den första instruktörutbildningen i Bulgarian Bag i Sverige. Jag hoppas att jag kan vara med uppe i Stockholm. Olof är förbaskat duktig på utbildningarna och det är skitkul att vara med. Dessutom brukar jag träffa en massa trevliga människor. Å andra sidan är det skönt att vara hemma med småfröna också.

Vi kommer snart att dra gång två nya pass på gymmet. Det ena kommer att vara ett lite snällare pass för människor som gärna vill komma igång men inte riktigt vet hur. Kroppsvikt och gummisnoddar kommer att utgöra grunden. Det andra passet kommer att vara tvärtom. Det är för alla som vill köra ett riktigt tufft pass med tunga intervaller. Många nya har hittat hit på sistone och det tycker vi förstås är skoj.

Jag har faktiskt börjat lära mig att ta det lite lugnare under vissa pass. Tyvärr börjar jag närma mig 40 och kroppen vill inte riktigt vara med längre. Eller så är jag helt enkelt lite övertränad. Att gå för fullt åtta pass i veckan är i vilket fall som helst för mycket så nu väljer jag vilka pass jag vill ta i på och vilka som får glida förbi i ett lugnare tempo. Speciellt styrketräningspassen får glida förbi aningen obemärkta. Jag gör vissa övningar men inte alla och jag går inte för fullt. Styrketräning brukade vara min favoritträning men så är det inte längre. Visst är det roligt men inte lika kul som att svinga på ett klot eller en säck.

Nu ska jag dricka kaffe med Olof ute i gymmet.

På återseende!


Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: