Välkommen till Jenny Samuelsons träningslogg, Dietupplägg, råd och tankar.


Jag gillar vinter, i måttliga mängder.
februari 11, 2010, 3:25 e m
Filed under: Uncategorized

Jag är typiskt svensk! Om det är för varmt på sommaren klagar jag över det, är det för kallt på vintern gnäller jag över det. Antar att jag är väldigt ”lagom” i mina önskningar. Därför har jag försökt att lägga band på mig och glädjas över att barnen faktiskt kan åka pulka den här vinter men nu börjar jag få NOG! Det är kallt och kallt ute. Snoret rinner och hunden vill inte gå promenader (han har väldigt känsliga små tassar som inte gillar kyla). Barnen tappar bort vantar och mössor på löpande band och overallerna går sönder. Fast det allra värsta är nog påklädningen på morgonen. Dottern är visserligen stor nog för att klä på sig själv men lilleman behöver hjälp och alla ni som har barn vet hur svårt det är att klä på en morgonpigg snart fyra år gammal ål. Men, jag ska inte klaga, tänk på dagispersonalen som har en hel hög med barn att klä på innan de kan komma ut. För att inte tala om alla blöta kläder som ska tas om hand när de kommer in. Snälla våren dröj inte för länge!

I gymmet händer det grejer just nu. Alltfler hittar hit och det tycker vi är jättekul. Många säger efter ett par pass att det är den roligaste träning de testat och det gör mig lycklig. Visst krävs det att man gillar att ta i för att fastna för kettlebells, bagar och annat men det är ju det träning handlar om. Jag är så stolt över dem som tränar med oss eftersom de utvecklas så snabbt. Inte bara får de muskler och blir starka, de förbättrar helt klart sin koordination och de gillar att ta i.

Ikväll ska jag köra det första passet av tio med en del av Motala kommuns personal. Det ska bli kul. Jag har lagt upp det som en kurs så förhoppningsvis går de härifrån som fullfjädrade kettlebellentusiaster om tio veckor.

Efter kommunen kommer de som är sugna på Spartan träning och kvällen avslutas med ett benpass i gymmet. Hoppas vi ses ikväll!

På återseende!


1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Hej Jenny!
Nu har jag äntligen haft tid att läsa lite i din blogg.
Har ju hitills bara sett dig på bild i spartan ketlebelll foundation kompendiet 🙂 Tråkigt att du inte var med ute på lidingö..förvisso är din karlslok riktigt trevlig och kunnig och utbildningen gav mig massor!
Roligt att läsa om er träning och jag är riktigt avundsjuk..jag är precis lika ”knäpp” och det där dragandet med däck i backe skulle nästan få mig att hoppa jämfota på stället av glädje om jag hade tillgång till.
Kommer definitivt fortsätta läsa och inspirers av alla pass.
//Martina

Kommentar av Martina
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: