Välkommen till Jenny Samuelsons träningslogg, Dietupplägg, råd och tankar.


Skållad råtta
februari 4, 2010, 2:50 e m
Filed under: Uncategorized

Idag är en konstig dag. Jag har egentligen inget att stressa upp mig för men ändå springer jag omkring som en skållad råtta. Inget får jag gjort heller. Om jag ska analysera mig själv så tror jag att urspunget till mitt stressade och virriga sinnelag ligger i en massa strul med Skövde högskola. Förra våren tog  jag min hälsocoachexamen från nämnda högskola. I höstas bestämde jag mig för att det fick vara nog med pluggande (jag har totalt läst sex år på högskola och universitet) och ansökte om att få ut min examen. Inget hände! Igår tog jag kontakt med skolan och frågade varför jag inte fått några papper. Enligt dem har jag missat en tenta (det finns inga registrerade resultat från den tentan) men jag VET att jag gjort den. Lite klantigt av mig att jag inte kollat upp detta tidigare men jag har fått tillbaka tentan med gott betyg så varför skulle jag ha kollat om poängen registrerats? Tyvärr känns de två åren på hälsocoachprogrammet i mångt och mycket bortkastade. Vi var den första kullen och då får man förstås räkna med en del barnsjukdomar men vi fick ta mig sjutton brottas med en hel uppsättning infektioner. Därför blir jag inte förvånad men arg! Ännu argare blev jag när jag inte kunde hitta tentan. Jag har sparat det mesta i mina pärmar men den är puts väck. Skit, skit, skit! Jag ska leta hemma också men jag tror att jag tagit med alla papper till mitt lilla kontor på jobbet. Jag har ingen större lust att göra om den ett och ett halvt år senare.

I övrigt rullar livet på i samma rasande takt som vanligt. Det är inte alltid lätt att få ihop egenföretagande med familj och vardag. Jag måste dock erkänna att jag har världens bästa jobb och jag skulle aldrig vilja byta, jag önskar bara att jag vore två, en som jobbade och en utvilad och pigg som var med barnen.

Ikväll blir det spartanpass här på gymmet. Tror faktiskt att det är de absolut roligaste passen. Oftast kör vi stationsträning med alla möjliga redskap samt två och två träning där vi gör alltifrån brottarövningar till springa med gummisnodd. Det brukar kunna bli en del fnitter.

Nu ska jag köra iväg Olof att hämta barn. Hoppas vi ses ikväll.

På återseende!


Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: