Välkommen till Jenny Samuelsons träningslogg, Dietupplägg, råd och tankar.


Träning vad annars?
januari 28, 2010, 2:57 e m
Filed under: Uncategorized

Träningen är i full gång på gymmet. Vi har utökat med ytterligare två pass i veckan för dem som vill komma igång med styrketräning men som inte riktigt vet var de vill börja. Om du är intresserad maila mig på jen.sam@bredband.net Vi kommer att fortsätta med detta fram till sommaren.

Min egen träning fungerar ganska bra just nu men jag måste lära mig att ta det lite lugnare. Kroppen är sliten och det kanske inte är så konstigt då jag vissa dagar kommer upp i fyra pass. Fullständigt idiotiskt att köra så hårt. Kroppen blir sliten och jag bryter ner mer än jag bygger upp. Armbågar trasslar liksom höger axel och jag blir ju inte direkt yngre 😉

Det är dock svårt att bromsa när jag egentligen vill gasa. Träning är förbaske mig bland det roligaste jag vet och vore det inte för den hade jag förmodligen fortfarande vägt 100 kilo. Det finns en tävlingsinstinkt i mig som gör att jag hela tiden vill utmana mig själv, jag vill orka mer, orka längre, klara av långpass utan att bli mentalt trött och så vidare. Men min kropp tycker att jag är en idiot, kanske dags att lyssna? På tal om det, jag clenade på en 28 kilos häromdagen och det kändes helt okej förutom att jag var lite rädd för kulan och var tvungen att ta emot den med den andra handen. Vid riktigt tunga vikter brister min teknik när jag blir trött men det ska jag allt rätta till.

I morse upptäckte jag att det finns vissa nackdelar med att bo på landet när det är vinter. Vår väg (en brant backe) upp till huset var visserligen plogad men plogtraktorn kan inte ta sig in innanför grinden. Två gånger körde jag och barnen fast på väg till dagis, skola och jobb i morse. Till slut sa jag åt dem att hålla sig i och tog sats. Nu jäklar skulle jag ut mellan de där förbannade grindstolparna. Jag tog mig ut! Utan att skrapa upp hela bilen! Ha! Jag vann kampen över snön, det händer inte ofta.

Nu ska jag förbereda kvällens pass. Fyra pass ligger framför mig idag men jag ska som sagt ta det lite lungt. Jag hoppas vi ses ikväll!

På återseende!

PS På lördag kör vi ett teknikpass helt gratis mellan klockan 09.30 och 12.00. Välkommen att testa! Därefter kan ni träna hela februari för endast 100 kronor. DS


3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Thats a really nice gym. Perhaps try Pavel’s ”Program Minimum” for a while until your joint pics feel better. Good Luck.

Kommentar av Thomas

Hej Jenny,

Önskar vi bodde närmare varandra så jag kunde komma på dina pass. Idag kettlade jag på Nike conventet. Det är ju så kul. Jag har inte kommit igång på riktigt med den träningen men ska bli. Lyssna på kroppen och bränn inte ut dig. Hälsa mannen!

Kram
Adrienne

Kommentar av Adrienne

Tack, och jag lovar, jag ska ta det lungt. Kram

Kommentar av Admin
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: